Veluwe

Een vakantie op de Veluwe

 

Vakantie in eigen land, op de Veluwe, een overwegend beboste landstreek in de provincie Gelderland, is iedere dag en ieder moment genieten van de natuur en de schoonheid van het gevarieerde landschap.

 

Uitgestrekte bossen, heidevelden, heuvels en dalen. U vindt er het Kroondomein Het Loo, dat met 10.400 hectare het grootste landgoed in Nederland is, het Kröller-Müller Museum met een enorme collectie moderne beeldhouwkunst.

 

De beeldentuin van het museum groeide in de loop der jaren uit tot één van de grootste van Europa. De Julianatoren, wilde zwijnen spotten, roofvogelshows, huifkartochten. U zult de vakantie van uw leven vieren op de Veluwe.

Het toerisme op de Veluwe is de laatste jaren sterk ontwikkeld. Bekende toeristencentra zijn Beekbergen, Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Hoenderloo, Kootwijk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Otterlo, Nunspeet, Garderen, Loenen, Vierhouten, Voorthuizen en de Veluwerandmeren.

 

Waar u heerlijk in alle rust kunt vertoeven is bijvoorbeeld het stuifzandgebied Kootwijkerzand, in de bossen bij Kootwijk. Beleef de ultieme stilte op slechts enkele kilometers verwijderd van alle drukte.

Kootwijkerzand

De voordelen !

 

U bespaart op reiskosten

Midden in het hart van de natuur

U benut meer tijd aan uw vakantie

Heel veel bezienswaardigheden

U spreekt uw eigen taal

Genieten van de rust en de ruimte

U bent snel thuis bij calamiteiten

Heel veel kinder-attracties

Wilt u langere tijd uitgebreid kunnen genieten ?, huur dan een leuke vakantiewoning op de Veluwe? Of u nu een knus huisje op de Veluwe zoekt voor u en uw partner of zoekt naar grotere verblijven voor de complete familie:

 

Wat is er mooier dan het tijdelijk wonen in de directe omgeving van uw vakantiebestemming. Een uitvals- en terugkeerbasis op slechts enkele kilometers afstand, midden in de natuur. U benut daarmee uw vakantietijd volledig, zonder verlies aan reistijd.