Video's over Suriname

Wanneer je er één keer geweest bent, krijg je op de terugreis al heimwee ! "Je kunt in woorden niet aan een ander overbrengen hoe mooi het is ! Je moet het gewoon zelf zien"

Om je een oordeel te kunnen vormen over een vakantie in Suriname moet je er zelf geweest zijn. Het zal je nooit lukken om aan een ander jouw belevingen over te brengen. Wat je allemaal ziet, beleeft en hoort is zo veelzijdig en kleurrijk, dat je er in vele maanden nog niet uitgekeken bent. Maar wil je vast een indruk hebben wat een vakantie in Suriname zou kunnen betekenen voor je........geniet dan van de video's. Bedenk !......je leeft maar één keer.....en dan wil je toch alle mooie dingen in het leven meegemaakt hebben. Ja toch ?

Galibi - Reuzenschildpadden - Frans Guyana

Jaw Jaw - Botopasi - Awarradam

Vogels in Suriname

Fort Zeelandia in Paramaribo

Anaula resort

Monumenten in Suriname

Ontdek Suriname

Blanche Marievallen

Rondreizen door Suriname

Kabalebo-resort 'n must !

Colakreek

Dieren in Suriname

Musea in Suriname

Sweeti Sranan

Raleighvallen & Voltzberg

Srefidensi-parade 2016

Jaguar gespot....

Overbridge - Powaka

Jodensavanne - Klaaskreek - Stuwdam

Brownsberg en Boven Suriname

Documentaire Decembermoorden

Mooi Commewijne

Er is voor Suriname een toeristenkaart vereist die u zelf kunt regelen. Deze kunt u verkrijgen bij de ambassade of op Schiphol bij de servicebalie (alleen geopend tijdens de officiële inchecktijden van KLM/Surinam Airways). De kosten hiervan zijn € 20 p.p. De Toeristenkaart is bestemd voor 1 (één) binnenkomst. Let er tevens op dat u een geldig paspoort heeft (tenminste nog 6 maanden geldig bij aankomst)