Cruises

Riviercruise over de Donau, de Moezel of de Rijn ?

Volledig verzorgd en onbezorgd op vakantie. Geen stress, files of wachttijden. Dat is toch het ultieme dat iedere vakantieganger wenst ? Eén keer je koffer uitpakken en voor de rest alleen maar genieten. Van de natuur, de imposante bezienswaardigheden langs de Donau, Moezel of Rijn. Wijnvelden, kastelen, heuvels en pittoreske plaatsjes wisselen elkaar in snel tempo af. En....wanneer u wilt, genieten van een drankje, want u hoeft toch niet te rijden.

 

En....een crew die zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Of u nu een schitterende reis van 5 of 11 dagen maakt. ’s Morgens geniet u bijvoorbeeld van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Bij de lunch kiest u uit de gerechten van het buffet of een warm gerecht dat aan tafel wordt geserveerd. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. En.....bij de meeste cruises heeft u de mogelijkheid om de avond voor vertrek al in te schepen.

Als eerste startte Zeetours Cruises in 1962 met het verkopen van cruisevakanties in Nederland.  Gestart als joint-venture van het Holland America Line, maar inmiddels volledig zelfstandig en met meer dan 50 jaar cruise-ervaring.